Happy friday

Igår så jobba jag morgonen som vanligt, packade lite för barnen. Sen tog jag en dush och allt det där. Åkte jag och tvättade bilen eller ja jag tvättade inte den. Sen träffade jag Louise på target och efter det åt vi lunch. Sen jobbade jag. Började en timme innan barnen sluta skolan så fortsatte och packa. Sen när jag hämtade upp barnen så lekte vi på skolan ganska länge. Vädret var underbart och jag satt och njöt i tshirt. Sen behövde vi åka till REI för att prova en fleecejacka till S. Åkte hem. Packa upp lunchen, fortsätta packa, laga mat och städa upp lite. Hade shabbat, duschade, städade undan efter middagen och sen packa jag lite till. När jag var off åkte jag och hämtade Nicolin och vi åkte till Louise för att kolla film. Jag somnade och såg kanske 30 minuter av filmen... Har kanske fått lite för mycket gener av mamma eller så är det åldern som kickar in. Körde hem när filmen var slut och gick och la mig. Så så intressant var min fredag.
 
Nu ligger jag här i sängen och väntar på att alla ska bli klara så vi kan köra. Men jag klagar inte, jag tittar på veckans Greys avsnitt. 
 
 

Onsdag och torsdag

Så jag har fått höra att ni vill läsa även om jag tycker att mina vardag är tråkig att skriva om. Så igår träffade jag Louise och Nicolin på starbucks på morgonen, gick i lite affärer och sen åkte jag till gymmet. Japp. Ni läste rätt. Jag har börjat besöka gymmet igen. FIck tillbaka suget så har kört lite styka i gymmet denna vecka. Sen på kvällen var det SVU. Höjdpunkten varje onsdagskväll!! ♥ Idag på mitt break så kolla jag lite av veckan serier, köpte pannband till Tahoe och fixa lite andra saker. Sen jobba jag men hade bara S så vi gjorde lite läxor, åkte till Mags för froyo och sen kom alla hem och då var det bara laga middag innan jag var off och gick till min collage class. Så mycket mer än så har inte hänt dessa två dagar. Imorgon är det fredag och på lördag åker vi iväg. Puss!
 
 

Tahoe till helgen

Veckan rullar på. Tänkte bara hoppa in och skriva att i helgen åker jag till Tahoe med familjen och på söndagen ska vi åka skidor!!!! Så himla glad och exalterad. Det ska verkligen bli skit roligt. Hoppas att underlaget är okej. Har verkligen saknat att åka skidor. Ska bli mysig att komma iväg lite med familjen också. Alla sånna här tillfälle är guldvärda nu. Det blir kanske ingen fjällen åkning men ska bli skönt att stå på skidor igen och få leka lite i snön med barnen. Denna bilden är från Sälen 2014 med familjen hemma i Sverige! ♥ Puss och kram.