Lite träningsglädje!

Spinningen igår var bra. Det är ju inte som hemma, men fortfarande bra så jag kan gå. Det var så himlar skönt att känna pulsen igen och bara kötta på. Musiken var helt klart godkänd också. Så jag kommer försöka gå på det passet några dagar i veckan. Skulle gått idag men har så ont i rumpan!! Haha, sjukt ont. Så fick bli en paus idag. 
 
Igår var det fullrulle hela dagen. Vi hade 29 grader. Var så sjukt varmt så jag trodde jag skulle tuppa av. Alltså det är april och det är svensk högsommar? Så underbart. Vi lekte på skolans lekplats till min älsta slutade, sen hade jag playdate med Paulas barn. Love playdates! Barnen är glada och leker och vi kan prata. Win win! Sen tog vi paus och åt frozen yoghurt. Efter det fick dom springa av sig socket-chocken innan bilen rullade hem. Då hade vi varit ute i fyra timmar. Då stod det matlagning på schemat. Sen var det de vanliga rutinerna innan läggdags. Så ja, gårdagen gick verkligen i ett. Men det är roligt! 
 
Imorse var mina barn världens gulligaste!!! ♥ Aupair-hjärtat smälter. Nu ska jag möta upp Louise för lunch at northgate. 
 
 
 

The weekend

Helgen annars är ganska så lugn faktiskt. Var inne hos grannen igår kväll, som också är en aupair. Hon har varit här i 2 år nu och ska åka hem nu i dagarna. Så hon hade en liten goodbye dinner. Det är en sak man måste lära sig här. Man träffar så många människor, från världens alla hörn och det är fantastiskt. Men det är också människor man måste säga hejdå till... 
 
Söndagen var lugnt. Blev massa kludd med kvällens planer till stranden så slutade med middag med Elinore och Julia. Det var jättetrevligt och roligt!!! Satt och pratade ett tag efter också innan vi begav oss hem. Kollade lite film och sen var det sängdags. Hann även med ett skypsamtal med familjen. Annars var det mest mys i sängen med filmer och prata lite med min värdmamma. Myssöndag!
 
Var lite hårt att gå upp idag. Undrar om jag någonsin kommer vänja mig vid att stiga upp klockan 6? Nu ska jag åka till JCC(min värdmammas gym) och förhoppningsvis prova en spinning class där om jag kommer in!!!! HOPPAS!! Hade varit så roligt. För har hört bra om dom gruppklasserna. Då kanske jag kan avsluta mitt medlemskap och bara gå där. För dom har massviss med klasser och en del på morgonen också. WIHOO. So keep your fingers crossed. Hade varit så skönt att hitta glädjen i träningen igen. 
 
Sen ska jag jobba hela dagen med mina små hjärtan. Och idag ska det bli hela 26 grader. Puss och kram!
 
 

Hiking class

På lördagar nu har jag hiking classes. Vilket innebär att vi gör hiker på ca 4 timmar. Det är jag, Louise och ett gäng gamla människor. Trodde nog det skulle vara roligare än det är. Men vi överlever. Jag är glad att det bara är 2 gånger kvar. Så länge vi får våra credits så är jag nöjd. Och ja, Marin är ganska så vackert. Vi är dock mest inne och går i skogen.. Känns lite som hemma! ♥