You're not you

Läste igenom dagens bloggar och såg att Evelina tipsade om filmen "you're not you". Efter att ha sett trailern så bestämde jag mig att byta ut One Three Hill mot filmen. Och gud vad glad jag är att jag gjorde det.
 
Det var en bra film, hemsk på många olika sätt men riktigt bra. Jag tycker verkligen alla borde se den. Den sätter igång hjärnkontoret och det är många tankar som snurrar runt i huvudet just nu. Det finns verkligen många hemska saker som kan hända. Man vet aldrig när det händer eller om det händer. Det enda man vet är att livet är här och nu. Det var inte igår och kanske får vi inte imorgon, utan livet är idag. Och det gäller verkligen att leva det fullt ut. För en dag ångrar du kanske dig över de sakerna du aldrig gjorde, du kommer aldrig ångra de sakerna du gör. Och gör du något du inte gillar, så slutar du. Men då har du åtminstonde testat och vet att det inte är något för dig. Filmen påminde mig lite om boken jag läste för ett tag sedan, "me before you" som också är en riktigt bra bok!
 
Om ni vill se filmen finns den att se på swefilmer, klicka bara här! 
 
Nu ska jag försöka sova på riktigt, imorgon ska jag träffa Julia för frulle/brunch. Sen ska jag nog hitta något bra ställe för en promenad innan jag börjar jobba. Hoppas sen att nästa vecka att jag kan börja ta tag i min träning igen. 
 Mina älskade ungar!

Ibland gör dom här små barnen mig alldeles varm i hjärtat. Imorse skulle jag köra ner till Bon Air för att köpa kaffe och frågade min värdmamma om hon behövde något och tjejerna började direkt säga massa sötsaker de ville ha och sen kommer K och säger "I want to give you a hug". Alltså jag fick ju kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Min favorit kille! ❤️ Kan man börja morgonen bättre? 

Resten av dagen har spenderat med att köra ett gäng tjejer till American Girl store in Palo Alto. Den var verkligen galet stor. Väldigt typisk amerikanskt. Blev en lång dag då trafiken var hemsk på hemvägen... Men blir glad bara av att titta på tjejerna, för dom lyste av lycka. Och kom hem till 1 kilo lösgodis som min älskade mamma har skickat! ❤️ I love you! Det var verkligen 1 kilo ren och skär lycka!

Nu ska jag mumsa lösgodis och titta på One Three Hill innan jag kryper mer i sängen för ikväll. Puss och kram!
Rubriken är alltid lika svår...

Julen är snart över. Inte för att det har känts som någon jul. Men på något sätt är jag glad. För det har varit väldigt jobbigt och jag har faktiskt längtat hem på riktigt. Det har jag inte gjort sedan de två första veckorna här. Julafton fick jag prata med hela fina släkten utom farmor. ❤️ Det kändes bra och inte alls så jobbigt som jag trott. Det jobbiga kom på kvällen när jag firade "jul" hos grannarna, då saknade jag allt som har med en svensk jul att göra. Annars har dagarna varit väldigt lugna och jag tror att det är till viss del därför jag har extra hemlängtan. 

Idag var vi och såg Annie på bio. Den var riktigt bra!! Och ja, jag grät en skvätt också.. Jag har blivit så bölig sedan jag kom hit. Kan varmt rekommendera alla att se den! Feel good film med mycket musik och med ett fint syfte.

Nu är det sängdags! Natti natti ❤️


I miss this! ❤️