19 months in the states

Dessa dagar har regnet bara öst ner. Så fruktansvärt tråkigt. Så har inte hänt så mycket. Idag firar jag 19 månder i staterna. Vilket också innebär att jag bara har 2 kvar. Hur galet är inte det?! Var tog tiden vägen? Jag ska snart packa ner mitt liv i resväskor och bege mig hem till Sverige. Det är bara så overkligt så det finns inte. Jag kan inte beskriva mina känslor och helst av allt vill jag inte prata om det. Så vi skjuter undan alla känslor och tankar och tänker inte på det just nu. Om inte mina barn har en melt down så är dom så kärleksfulla med så många pussar och kramar så mitt hjärta smälter. Om några dagar får jag Sverige besök då mamma och mormor kommer hit. Det ska bli jätteroligt och jag har lite semesterdagar. Annars inget nytt direkt. Puss och kram!
 
Lite TB bilder bjussar jag på idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My birthday

Så ja för en vecka sedan hade jag min födelsedag. Hoppsan hejsan. Började med att barnen kom in i mitt rum och sjöng och hade med sig två teckningar dom gjort på morgonen. Sen gick vi upp och förberede frulle. Jag fick inprincip inte göra något utan barnen skulle göra det idag eftersom det var min födelsedag. Dom gjorde mig frukost och sen åt vi tillsammans och dom sjöng igen. När dom var i skolan så skypade jag lite med familjen. Började jobba tidigt och fick spendera större delen med barnen. Inget mig emot. Mina älsklingar! ♥ Det är hemskt vad lätt allt är när man fyller år. Barnen var som små änglar. På kvällen gick vi ut och åt och efteråt träffade jag upp Louise, Jasmine och Barbi och vi åt lite efterrätt och bara satt och pratade. En toppen födelsedag med andra ord. 
 
 

Tahoe

Så på fredagen åkte vi upp till Tahoe. Det tog oss nästan hela dagen eftersom vi åkte så sent. Efter att packat in allt i huset vi stannade i åkte vi över till några vänner och hade taco middag. Var där resten av kvällen och sen åkte vi hem och sov. Lördagen gick vi upp tidigt. Åkte till backen och hjälpte barnen med alla grejor och göra dem redo för skidskola. När deras skidskola började åkte jag och fixade med mina skidor etc. och begav mig ut i skidbacken. Åkte själv först och försökte utforska området. Sen efter lunch mötte jag upp med min värdmamma och vi åkte skidor tills det var dags att plocka upp barnen. På vägen hem åkte vi till en restaurang som låg precis vid Tahoe Lake och åt middag. Fick se en riktigt magisk solnedgång. På söndagen hade vi inga riktiga planer så jag bestämde mig för att åka skidor själv igen. Så spenderade ungefär 4 timmar i backen. Morgon åkningen var riktigt underbar. Sen så runt 3 så åkte vi hemåt igen. 
 
Det var verkligen en hel mysig weekend och jag insåg hur mycket jag älskar och saknar att åka skidor. ♥