Smälter snart bort

Okej jag bad för regn men fick extrem värme istället.. Tack för den liksom! Har mest jobbat. Kört fram och tillbaka, hängt vid poolen, ätit froyo och sånt chill. Igår hade vi 37 grader klockan 7 på kvällen!!! Så galet. Ser inte ut att bli mycket bättre än så här den kommande veckan... Bara bita ihop. Ikväll träffade jag Louise, Julia och Jasmine på cheesecake. Åt cheesecake för halva priset eftersom det är den nationella cheesecake dagen idag. Nu ska jag snart hoppa i sängen och försöka få lite sömn. Lite blanade snaps från dessa dagar;
 
 
 

Praying for rain

Trodde aldrig jag skulle säga det. Men jag längtar verkligen efter regn. Skulle göra allt för att dofta regn. Det är underbart med värme, sol, ligga vid poolen när man är ledig etc. Men det hade varit skönt med ett break. Det kan faktiskt bli för mycket av det goda också. Igår var jag ledig ganska mycket så la vid poolen halva dagen och stekte, lyssna på podcasts, läste min bok etc. Sen jobba jag någon timme och på kvällen mötte jag upp Jasmine och Louise för glass och lite snack. Bra avslut på kvällen. 
 
Nu är jag ledig två timmar innan jag börjar jobba och ska jobba hela dagen. Ska åka till poolen med K, dom andra två är på camp. Så större delen av dagen blir inte så ansträngande. Jag borde absolut inte klaga men en regning dag hade varit skönt :)
 
Vacker solnedgång igår, poolhäng och tror den största spindlen jag någonsin sett. SO DISGUSTING!
 
 
 

Sunday

Idag började jag morgonen med ett nästan två timmar långt skype-samtal med familjen. Efteråt åkte jag och köpte en ny bok; Paper Town med John Green. Åkte till poolen och låg där i 2,5 timme. Min favvo podd kom ut idag, så lyssna på den och sen läste jag lite i min bok. Sen åkte jag hem för att jobba. Jag och K gick över till grannen och spenderade 1,5 timme där. Dom andra två hade playdate. Så enkelt med bara ett barn, haha. Hela kvällsprocessen efter det och nu sitter jag och tittar på Hart of Dixie och dricket te med honung. Hoppas det ska hjälpa min hals att bli bättre. Snart blir det sängdags. Känns som det blir en hektisk vecka. Puss och kram!