Thanksgiving

Hej! Jag lever. Förkylningen vägrar ge med dig så ingen träning denna veckan heller. Började läsa en ny bok i tisdags, "livet efter dig". Har haft den ett tag men inte läs. Men SÅÅÅ bra den var! Läste ut den igårkväll och efteråt kände jag mig sådär tom, ledsen och kan inte riktigt släppa den. Då vet man att det var en bra bok! Rekommendera alla att läsa den. Så fin kärlekshistoria men som även tar upp några riktigt tunga ämne. Den berörde mig väldigt. Jag satt och stor grät sista delen av boken. Jojo Moyes - Livet efter dig/Me before you

Annars har jag i två dagae försovit mig. Tur jag har den snällaste värdmamma som inte blir arg eller så utan bara låter mig sova... Haha! Sjukt pinsamt dock. Som tur är så är barnen inte i skolan. 

Annars thanksgiving idag. Har spenderat den med värdfamiljen. Var över 20 personer. Maten var ingen Jennie mat, men det var trevligt. Chokladkakan var ju dock gudomlig!!! 😍 Imorgon är det blackfriday men jag sparar pengar så ingen shopping för mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra, hänga med barnen kanske.

Nu ska jag krypa ner så jag inte försover mig imorgon igen. Puss!

Förresten älskar jag hösten här!!! Så fantastiskt fint. Och om 14 dagar åker vi till HAWAII!!!! Helt crazy. Kan knappast klaga. Ibland får jag nypa mig själv. 
Samlar ny energi

Denna söndagen har gått åt att samlar energi. Började dagen med två timmar Skype samtal med mamma och LG. Pratade väl om allt möjligt, var med på deras söndag middag och det kändes nästan som om jag var hemma med dom. ❤️

Sen åkte jag till Phoenix Lake och gick en promenad på slingan runt som är ca 4km. Där är verkligen så otroligt vackert! Särskilt nu när löven har många olika färger, det var lite som terapi för själen. Särskilt efter min sjuk vecka, fick lite ny energi och hoppas att jag snart kan vara tillbaka i gymmet igen. Åkte inom starbucks och så säger baristan "vanilla latte venti, right?" Hm. Är det då man har varit där för mycket? Haha! Gott var det iaf :)

Nu ska jag ladda upp för att jobba mins sista timmar denna veckan. Puss! 


The Hunger Games - Mockingjay

Igår var jag och fyra andra tjejer och såg tredje filmen av hunger games. Den var verkligen annorlunda mot dom andra men verkligen så himla bra!! Jag älskade den. Så ja Louise, om du har tur kanske jag följer med dig och ser den också. 😘 Alla borde se den. Nu längtar jag efter sista delen men får snällt vänta ett år. Funderar nästan på att läsa böckerna. Någon som läst? Är dom bra? 

Idag sov jag först ut och sen har jag hängt med A och barnen idag. ❤️ Även om vi inte gjort något speciellt mer än besök på target, lekt i en park, hämtar hunden och lite så så är det himla mysigt. Åt middag här hemma ikväll. Förkylningen sitter fortfarande i men börjar känna mig bättre. Kan nog smyga in lite träning på måndag igen, halsen känns bra, det är bara näsan kvar. 

I natt drömde jag igen att jag var hemma i Sverige och gick på mitt första spinningpass. Förstår inte varför jag drömmer så mycket om att jag är hemma? Jag trivs här och jag vill faktiskt inte hem även om jag saknar en del hemifrån så vill jag verkligen inte lämna. Kanske när mitt år är slut men just nu gillar jag mitt Cali-liv.