Thanksgiving

Hej! Jag lever. Förkylningen vägrar ge med dig så ingen träning denna veckan heller. Började läsa en ny bok i tisdags, "livet efter dig". Har haft den ett tag men inte läs. Men SÅÅÅ bra den var! Läste ut den igårkväll och efteråt kände jag mig sådär tom, ledsen och kan inte riktigt släppa den. Då vet man att det var en bra bok! Rekommendera alla att läsa den. Så fin kärlekshistoria men som även tar upp några riktigt tunga ämne. Den berörde mig väldigt. Jag satt och stor grät sista delen av boken. Jojo Moyes - Livet efter dig/Me before you

Annars har jag i två dagae försovit mig. Tur jag har den snällaste värdmamma som inte blir arg eller så utan bara låter mig sova... Haha! Sjukt pinsamt dock. Som tur är så är barnen inte i skolan. 

Annars thanksgiving idag. Har spenderat den med värdfamiljen. Var över 20 personer. Maten var ingen Jennie mat, men det var trevligt. Chokladkakan var ju dock gudomlig!!! 😍 Imorgon är det blackfriday men jag sparar pengar så ingen shopping för mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra, hänga med barnen kanske.

Nu ska jag krypa ner så jag inte försover mig imorgon igen. Puss!

Förresten älskar jag hösten här!!! Så fantastiskt fint. Och om 14 dagar åker vi till HAWAII!!!! Helt crazy. Kan knappast klaga. Ibland får jag nypa mig själv.