Highway 1/Pismo beach

Efter frukosten rullade bilen vidare mot Pismo Beach, längs highway 1. Det är verkligen så himla obeskrivligt vackert. Jag hoppas alla en dag får köra längs highway 1. Det tog oss nästan hela dagen att köra där, eftersom vi stannade typ hela tiden. Hade kunnat stanna var tionde meter. Vi åt lunch på ett ställe med en helt fantastisk utsikt. När vi kom fram till Pismo beach var det kväll, så vi käkade på en restaurang som låg brevid hotellet. Hotellet låg precis vid stranden, fick se en fantastisk solnedgång.
 
Önskar vi hade mer tid att spendera i Pismo beach, var ett så himla mysigt ställe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nike, GAP och IKEA!

När vi var klara åkte vi över till Oakland. Gick på Nike outlet, GAP och sen gjorde vi ett besök på IKEA. Blev lite shoppande. Jennie Kristensson shoppade en klänning. What happened? Och att få avsluta med köttbullar, mos, sås och lingon på IKEA satte pricken över iet. SÅ HIMLA GOTT! ♥ Lite choklad på det och sen rullade bilen hemåt. Var nästan iväg i 12 timmar idag. Kom hem till ett tomt hus, är själv här i natt. Så läskigt! Ska ta en varm go dusch nu, är sjukt trött. Och sen blir det Scandal innan det är sängdags. 
 
 
 
 
 

Hiking class

Idag var dags för min och Louse första hiking class. Vi tar våra sista credits genom att gå en hiking class i 6 veckor tror jag det är. 
 
Det hela började kanske inte helt super... För första är jag väl fortfarande sjuk, men kan inte missa detta. Så var väl inte jätte exalterad över 4 timmars hiking. Men i med lite ibuprofen och hoppas på det bästa. På vägen dit körde vi vilse några gånger, blev försena och kommer till sist fram och ser gruppen och då finns där såklart ingen parkerings plats. Bra början och bra första intryck.. 
 
Så vi fick köra en bit upp, parkera bilen där och sen skulle dom mötas oss där uppe. Men vi började att promenera neråt för att möta dom på vägen. Kan säga att hike när man fortfarande är lite sjuk, är ingen god ide. Pulsen skena ju iväg så fort vi gick uppåt. Men var bara att bita ihop. Vi gick en jätte vacker hike och vädret var verkligen KANON idag. Fick så himla fin utsikt. Tror vi gick runt 6 miles, runt en svensk mil. Det var upp och ner hela tiden. Ska bli himla roligt att göra detta varje lördag nu. Det är jag, Louise och massa gamlingar..
 
Tog inte så jättemycket bilder, men några blev där.