Update!

Alltså ja nu har jag varit dålig på att blogga igen. Helgen var ganska lugn. Skypade med mamma i tre timmar, träffade en ny tjej Stacey på starbucks och satt och pratade i två timmar. Åkte sedan till gymmet för att springa lite tabata intervaller och inser vilken kass jävla form jag är. Höll bokstavligttalat på att svimma. På söndagsmorgonen skypad jag och Louise med Julia som är tillbaka i tyskland. ♥ Sen åkte vi till Novato, åt lunch i Strawberry och så innan jag började jobba. Annars har veckan rullat på som vanligt. Träffat tjejerna på starbucks och så. I onsdags var det aupair möte på starbucks som vanligt. Sen har jag åkt på världens mensvärk och knarkat tabletter hela dagen igår. Mindre roligt. Dagen igår var ett rent helvete faktiskt, smärt mässigt. Knappt ens så tabletterna hjälpte.
 
I helgen är det halloween. Idag firar barnen det i skolan och imorgon firar man det. Så imorse var det hålla på med lite ansiktsmålning, utklädnad etc. Så blev en jäktig morgon eftersom dom börjar redan 7:20 med spanska. Imorgon ska vi gå till lite olika hus för att sen på kvällen gå trick or treat. Efter det så ska jag möta tjejerna och förfesta lite innan vi ska gå ut i city, tror jag planerna är. På söndag ska jag och tjejerna förhoppningsvis åka till en cornmaze. Ledig hela helgen men ska jobba extra imorgon. Cash is king!
 
Bakade även äpplepaj häromdagen. MUMS! Inte så god som mammas men helt klart godkänd. Barnen älskade den. Fick inte till den goda "degen" uppepå. Blev lite för torr. Hösten har äntligen kommit. Lite svalare men att kalla det höst kanske inte är riktigt rätt. Den är allt mellan 22-28 grader. Men luften är svalare. Det är så himla skönt. Jag älskar att solen är framme fortfarande. 
 
 

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Okej så detta var längesedan...Har väl inte hänt jättemycket. Vardagen rullar på. Går väldigt mycket upp och ner just nu. Antingen är allt skit bra eller så är allt bara horrible. Jag har ingen direkt hemlängtan men jag saknar riktig god mat. Jag är trött på att äta bara för att äta. Jag saknar känslan att vara så mätt men maten är så god så man tar den där extra portionen bara för att. Jag saknar riktigt mat med olika smaker. Variation. Jag är trött på att städa efter andra hela tiden. Samma sak vecka efter vecka. Men sen kommer dagarma när allt bara är toppen och då känner jag mig så lyckligt lottad och undrar hur jag någonsin ska kunna lämna mina älsklingar? Men för att vara ärlig så har det varit fler dåliga dagar än bra. Och det tröttar ut mig. Jag hoppas detta bara är en period nu och att allt snart känns toppen igen. 
 
Förra helgen hade vi host family day. I veckan hittade jag pulver mos på trader joes. Kan inte sluta kolla på Chicago Fire. Har jobbat extra och inget speciellt har hänt. Träffar tjejerna också såklart. Vardagen rullar mest på. Lovar försöka uppdatera er bättre. Puss!
 
 

Back to natural.

Så i torsdags spenderade jag 4,5 timme hos frissan. Idag avslutade vi det med 2,5 timme och är nu färdig. Jag är verkligen hel nöjd!! Håret har tagit det super bra och jag stört gillar färgen. Troligen kommer solen göra det ljusare och det är okej. Jag är mest ute efter att slippa färga det varje månad. Måste säga att det känns väldigt bra att vara tillbaka till det ljusa igen. Har verkligen fått världens bästa service! Julie som fixat mitt hår har varit fantastisk. Kan verkligen rekomendera henne alla dagar i veckan. Dagaz Salon i Mill Valley.