320 dagar

Det är helt galet. Jag har varit här i 320 dagar nu. Om jag inte skulle förlängt så skulle jag åkt hem om 45 dagar? Alltså är inte det helt jävla galet?! Så glad att jag inte ska göra det. Är inte redo att lämna mitt liv här än.. ♥
 
Barnen har varit så himla söta den senaste tiden. Särskilt K. Blir så glad av att höra det men samtidigt "it breaks my heart". Vet inte riktigt hur jag ska kunna lämna dom en dag? Känns som tiden bara springer iväg just nu. Varför måste allt gå så himla fort?
 
Vädret var kanon igår igen. Så körde gym en timme och sen pool i två. Bra deal! Mina värdföräldrar hade 10th annaversary så jag hade barnen själva under kvällen. Körde lite filmmys innan sänggång. Sov i nästan 12 timmar i natt, så sjukt jävla gött. Idag hade jag inga direkta planer så ska med min värdfamilj på något event nu på eftermiddagen. Min värdmammas mamma ska få pris för något. Återkommer om vad senare. Så ska med på det. Alltid roligt att spendera lite tid med dom när man inte jobbar. 
 
Så nu ska jag klä mig och så innan vi ska iväg. Hoppas ni alla har en fin lördag! Puss!
 
 
 
 
 

Hårt Cali liv

Jaha vad ska man säga? Jag jobbar och sliter? Haha jo kan man ju säga. Men Cali bjuder på svensk högsommar. Minst 30 grader och sol. Idag kunde jag skjutsa barnen till camp i short och linne innan 9 på morgonen och det var varmt. Alltså det är ju typ världens bästa känsla! Idag har verkligen varit så himla galet varmt. Perfekt för poolen men för varmt för något annat. Igår var jag och tvillingarna i poolen efter skolan, idag var alla där och två kompisar till barnen. Full rulle med andra ord. Men jag älskar det!

Ikväll mötte jag upp Julia på Cheesecake för lite mat och snack. Super mysigt! Satt på uteserveringen och allt. Blev lite kyligt mot slutet dock... Men sen e ju allt relativt. Kunde inte sitta där i bara klänning, hade suttit fint med en kofta eller något. Men man kan inte få allt.
 
Har verkligen ingen koll på dagarna längre... Måste vara för att jag har jobbat ända sedan jag kom hem igen. Men imorgon är det fredag och sen är det helg!! Jag är dessutom ledig hela helgen så det ska bli riktigt skönt. Imorgon är det tillbaka till gymmet igen. Har fuskat idag då jag var tvungen att göra några ärende. Får ta igen det på lördag istället då det skulle varit vilodag igen. 
 
Nu ska denna pensionären gå och lägga sig. Har nog gått till sängs före 9 sedan jag kom tillbaka... Haha, lever ett hårt liv ja. 
 
 
 
 
 

The last couple of days

Okej. Basically så består mina dagar av att jobba, träna, ät, sova. Haha! Idag var första dagen utan träning sedan i lördags. Känns konstigt att inte åka till gymmet men har vilodag på mitt träningsschema så thats why. Vädret sedan jag kom tillbaka har varit kanon. Det blir nästan bara bättre och bättre för varje dag. Igår hade vi 30 grader klockan 6 på kvällen. Hur kan man inte älskade det? #calilove
 
Har jobbat väldigt många timmar, nästan 10 timmars pass varje dag. Min värdmamma jobbar mycket just nu, så då jobbar jag också mycket. Annars inte så mycket. Men jag och barnen har det skoj så jag klagar inte. Mina gullungar! Kommer inte riktigt ihåg vad vi har gjort men det har väl mindre betydelse... Vi hade picnic igår istället för middag inne. Så dukade upp med filt och mys och så åt vi kyckling/pasta-sallad. Det var verkligen hur mysigt som helst. Cali jag älskar dig verkligen! 
 
Idag ska jag och tvillingarna åka till poolen när dom slutat camp. WOHO. Igår var för vamt för att leka på lekplatsen. Jag stod i skuggan och led verkligen... Så idag blir det poolen istället. Annars inte så mycket som har hänt. Livet rullar på helt enkelt.
 
Igår var tvillingar så söta när jag skulle lägga dom. Mina gose ungar! Redan nu säger dom att jag inte får lämna dom.. Hur dom fasar för maj 2016. Mina älsklingar! ♥ Så vi la där och kramades och pussades ett tag. Dom är så fina. Hur i helvete ska jag kunna lämna dom?? Fick verkligen kämpa tillbaka tårarna när dom sa alla fina saker. Tur vi har 11 månader till. 
 
Som vanligt inte så många bilder att bjuda på.. Hoppas allt är bra med alla. Puss och kram!