200 days !

Kan ni fatta? 200 dagar har jag varit från Sverige. Jag har inte sett eller kramat min mamma på 200 dagar. Inte träffat min familj på 200 dagar. Jag har inte pussat min häst på 200 dagar. Jag har inte tränat ett riktigt svettigt pass på 200 dagar. Inte träffat mina vänner i Sverige på 200 dagar. Jag har varit här i amerika i 200 dagar, vissa bra andra mindre bra. Jag har skrattat. Jag har gråtit. Jag har lärt känna en helt ny familj, fått en andra familj. Har träffat nya vänner, lärt känna människor från alla världens hörn. Nya traditioner. Fått ta del av ett helt nytt land. Lärt känna mig själv. Antagit utmaningar jag aldrig trott jag skulle göra. 
 
Idag har jag varit här i 200 dagar. Om 6 dagar ska jag äntligen få åka och hämta min mamma och LG på flygplatsen. 
 
Idag är det fredag, solen skiner och jag kan inte klaga på livet. 
SO HAPPY FRIDAY EVERYONE ! ♥
 

A California sunset doesnt need a filter !  ↓
 
 

Charlotte Kalla ! ♥

Vad ska man säga? Vaknade imorse och hade fått medelande om att vår bästa Charlotte Kalla tagit VM GULD ! Fick ju rysningar genom hela kroppen. Hon är helt makalös den tjejen. Bäst när det gäller. Har inte kunnat se mycket eftersom jag befinner mig på andra sidan jorden men har sett lite och det ger mig rysningar. Hon är verkligen en sån stor inspiration. Finner inte mycket ord. Jag blir bara så varm i hjärtat. Glad. Hon ger mig verkligen motivation. Och hon är utan tvekan Sveriges stolthet. 
 
 
 
 
 
 

Monterey day 3

Idag åt vi frukost ute, ett toppen bra ställe där jag absolut kan tänka mig åka tillbaka när vi är där på vår roadtrip om 2 veckor. Efteråt åkte vi till en stor lekplats där jag och barnen lekte i säkert två timmar. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och packade ihop våra saker och packade bilen. Sen åkte vi hemåt. Jag körde nästan hela vägen hem, så himla skönt!! Saknat att långköra! ♥ Stannade och åt sen lunch i SF innan vi körde sista biten hem. Väl hemma var jag slut som artist. Varit väldigt intensiva dagar.
 
Kollade i kapp alla serier och käkade BJ. Så himlar gott! Sov över 12 timmar, så jag gissar på att jag var trött.
 
Har långt ifrån skrivit om allt. Vill inte skriva så mycket om familjen eftersom jag lovat det. Vi hade iaf super roligt och jag har skrattat så fruktansvärt mycket!! Älskar att spendera tid med dem när inte jobb, skola och alla måsten är ivägen. Bara ren kvalitets tid!
 
Och ja hotellet var awesome. Låg bokstavligttalat på stranden. Inte det finaste men så mysigt.