Lördag

Idag hade jag sovmorgon. Men som vanligt vaknar man av skrikande, gråtande eller bara allmänt högljudda barn. Idag var det nummer två. Men fick ändå tio timmar sömn så jag är nöjd. Träffade Jasmine at farmers market i Larkspur. Först kaffe och sen gick vi runder lite. Köpte jordgubbar som var så fruktansvärt goda!!!! Hittade även världens sötaste godis butik. Fick sån Pippi-känsla. Ni vet den godis butiken i filmerna? Hittade iaf gott lakris. VILKEN LYCKA. Åkte sedan ut till Northgate för lite shopping. Spenderade lite för mycket pengar som vanligt. Blir ju inte mindre grejor att ta hem precis. Har även börjar med ett hemligt projekt. Så exalterad!!! Köpte med mig orange chicken från panda express. Mumsigaste! Så kvällen har bestått av god mat, jordgubbar och vanilj glass som smakade gudomligt och Revenge. Inte fyskamt. Imorgon tänkte jag gå tillbaka till gymmet innan jag ska jobba. Puss och god natt!
 
 
 

Veckan som gått

Alltså hur fort kan en vecka gå? Denna veckan sa bara swiiisscchhh. Har ingen aning vad som hände? Barnen har börjat skolan. Jag tog tag i träningen. Har druckit lite starbucks, varit på aupair meeting och jobbat såklart. I fredags efter frukost på starbucks med Louise och Jasmine så åkte jag och gjorde naglar igen. Som jag saknat det och jag älskar dom!!! Det har varit galet varmt igen här några dagar nu... Döör. Ge mig kyla och regn. Men har kunnat spendera några dagar vid poolen med barnen. Det är lyx jobb. Graderna ser inte super mycket ut men det är så kvavt. Så äckligt. Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknar att frysa. Krypa under täcket för att varma mig eller ha på mig stora goa koftor... Men det är gott med solen också, fast några grader svalare hade inte skadat.
 
 
 
 
 
 

Emelie på besök

I fredags fick jag besök av Emelie. Hon har varit aupair i Florida i ett år nu och innan hon skulle åka hem så sov hon är en natt. På fredagen när jag hämtade henne på flygplatsen så åkte vi direkt hem, jag jobbade inprincip hela dagen och hon hängde med mig. På lördagen gjorde vi någon timme turistande. Eller vi åkte till Hippie tree och till utsikts platsen till GGB. Alltid roligt att få visa runt det man kallar hem och visa lite guldkorn. Sen åkte vi inom IKEA för att handla lite lördags godis. ♥ Sen var det dags att köra till flygplatsen igen. Det är alltid roligt att ha besök från vänner, som dessutom varit i samma situation och jämföra och dela erfarenheter.