T.G.I.F

Så var det fredag igen. Kunde inte se Grey's igår men såg det idag på ABC. Fördelen med att vara i USA :) Vill ju bara se mer!!! Kommer nog va en ovanlig säsong eftersom så många är borta nu från orginalet. Men det var ett bra avsnitt. Sen låg jag kvar i sängen och kollade the Mistresses. Hade träningskläderna på men kom aldrig ut och träna. Idag spendera jag större delen av dagen med att laga mat. Gjorde köttbullar till mat. SÅ GOTT! Men inte alls som hemma men det var galet gott ändå. Slog på stort och gjorde en ny kladdkaka efter som min värdmamma bad mig. Den jag gjorde i veckan är redan slut. Vi kan väl säga som så att den verkligen gick hem. Så ikväll har vi haft riktig fest mat. Som pricket över iet åt jag dessutom MAJS. Om det var gott? JAPP!
 
Nu ska jag sova, börjar jobba 7 imorgon. Tänkte slå på stort och göra pannkakor. Det är ju faktiskt lördag :) Vi kör lite Sverige-tema no. Go Sweden!! Sen blir det nog stranden på eftermiddagen. Ska nog överleva denna jobbhelgen. 
 
 
 
 
 

Friday

Så var det fredag igen. Kunde inte se Grey's igår men såg det idag på ABC. Fördelen med att vara i USA :) Vill ju bara se mer!!! Kommer nog va en ovanlig säsong eftersom så många är borta nu från orginalet. Men det var ett bra avsnitt. Sen låg jag kvar i sängen och kollade the Mistresses. Hade träningskläderna på men kom aldrig ut och träna. Idag spendera jag större delen av dagen med att laga mat. Gjorde köttbullar till mat. SÅ GOTT! Men inte alls som hemma men det var galet gott ändå. Slog på stort och gjorde en ny kladdkaka efter som min värdmamma bad mig. Den jag gjorde i veckan är redan slut. Vi kan väl säga som så att den verkligen gick hem. Så ikväll har vi haft riktig fest mat. Som pricket över iet åt jag dessutom MAJS. Om det var gott? JAPP!
 
Nu ska jag sova, börjar jobba 7 imorgon. Tänkte slå på stort och göra pannkakor. Det är ju faktiskt lördag :) Vi kör lite Sverige-tema no. Go Sweden!! Sen blir det nog stranden på eftermiddagen. Ska nog överleva denna jobbhelgen. 
 
 
 
 
 
 

San Francisco

Idag har jag varit inne i city igen med Michaela. Vi har gjort lite shopping, lite mat, lite sevärdheter och gått en hel del. Har varit en jätterolig dag och har fått lite känsla av att det är lördag. Inte blev det sämre av att äta på Hard Rock Café. Så sjukt gott!! Missade premiären av Grey's ikväll... Så nu väntar jag bara på att det ska sluta så jag ska kunna se det på ABC. Nu ska jag jobba 8 dagar i sträck. Känns tungt. Men börjar inte förrän 1 imorgon så hoppas på lite sovmorgon och fredagsträning. Måste skärpa mig med träningen och få in iaf tre pass i veckan. Tabata eller springning. Ska dessutom gå en månad utan massa skit. Inget mer godis, inte massa glass och kakor hela tiden, pizza och annan fetto-mat. Och dessutom shopping förbud. Oktober nu kör vi!!
 
Ingen mer text idag. Bjuder på lite bilder. Fick till några bra när vi åkte båten hem på San Francisco by the night.