Monterey

Så vi hoppar lite nu... Kommer inte ihåg allt som hänt och säkert inget intressant mer än att jag passerat både 600 dagar i USA och 20 månader. Är det inte helt galet?! Kan inte riktigt förstå att jag varit här så länge och att det är så lite tid kvar...
 
I måndags åkte vi till Monterey. Blev lite sena. Som vanligt haha. Tid är inte amerikanares bästa sida... Så 12 lämnade vi huset men åkte inte iväg förrän 1 eftersom vi behöve fixa lite grejor och köpa lunch. Nåja, ganska van vid det nu vid detta laget. Sen körde vi och vi skulle göra ett stop på vägen men kladdade mest till sig så långt om länge hamnade vi iaf på hotellet. Lagom till middag och sen sänggång. 
 
Tisdagen efter frukost på favoritstället i Monterey gick vi runt lite inne i Monterey. Vi träffade en polis som pratade med oss och berättade en massa. Det var väldigt intressant och barnen älskade det. Kändes som jag var lite i SVU- Haha, nörd som jag är. Polisen till och med handcuffed me. Vad det nu än heter på svenska. Sorry hjärnsläpp. Så för första gången har man haft sånna på sig. Förhoppningsvis sista också. Sen åkte vi till stranden och lekte lite. Efter det var det dags för att checka ut och sätta oss i bilen till LA. Vi stannade dock för lunch på vår favorit grekiska restaurang i Monterey. Bästa! Sen väntade en lång bilresa ner till LA.
 
Vi var framme lite innan 8 och då var det inprincip läggdags. Vi bor hos några vänner här. Älskar verkligen deras hus. OMG dröm!!! Det är inte downtown LA utan ett mysigt ställe utanför. Glendale heter det. Vi ska stanna här till lördag och sen åka tillbaka hem. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback