Hawaii day 3

Ja vad sa jag om bli väckt... Första gången klockan 4, sen andra gången klockan 5 och då var det bara tända lamporna och gå upp. Var bara inne på hotelrummet innan vi gick till frukosten runt 7. Som vanligt är frukosten to die for. Helt klart en av höjdpunkterna varje dag. När jag var off 8 så var jag så trött så gick tillbaka till rummet och tog en nap. Blev dock väckt en timme senare så gjorde vid mig och gick till poolen. Lekte med barnen och så först. Sen resten av dagen har jag mest bara legat i skuggan och slappat. Vid 2 var jag trött på värmen så gick upp till rummet och kollade law and order innan jag tog en dusch och så innan jag började jobba. Sen bara middag som vanligt med allihopa och nu har barnen sovit i över en timme. Och klockan är runt halv nio. 
 
Jag har packat väskan för imorgon. Då är det äventyr som väntar. Ska ut på en båttur och simma med delfiner i det fria, snorkla och ha det toppen i fyra timmar. Är så sjukt excited så det finns inte!! Hoppas verkligen det blir så underbart fantastiskt som jag inbllar mig. 
 
Så nu ska jag snart sova. Ska vara i lobbyn 7:15, måste få i mig lite frukost innan dess också. Men med tanke på att jag gått upp 5 varje morgon låter ju 6 som rena sovmorgonen.. Haha! Puss och kram! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback