Lite träningsglädje!

Spinningen igår var bra. Det är ju inte som hemma, men fortfarande bra så jag kan gå. Det var så himlar skönt att känna pulsen igen och bara kötta på. Musiken var helt klart godkänd också. Så jag kommer försöka gå på det passet några dagar i veckan. Skulle gått idag men har så ont i rumpan!! Haha, sjukt ont. Så fick bli en paus idag. 
 
Igår var det fullrulle hela dagen. Vi hade 29 grader. Var så sjukt varmt så jag trodde jag skulle tuppa av. Alltså det är april och det är svensk högsommar? Så underbart. Vi lekte på skolans lekplats till min älsta slutade, sen hade jag playdate med Paulas barn. Love playdates! Barnen är glada och leker och vi kan prata. Win win! Sen tog vi paus och åt frozen yoghurt. Efter det fick dom springa av sig socket-chocken innan bilen rullade hem. Då hade vi varit ute i fyra timmar. Då stod det matlagning på schemat. Sen var det de vanliga rutinerna innan läggdags. Så ja, gårdagen gick verkligen i ett. Men det är roligt! 
 
Imorse var mina barn världens gulligaste!!! ♥ Aupair-hjärtat smälter. Nu ska jag möta upp Louise för lunch at northgate.